Beoordelingen van Douwe Egberts Café Eindhoven

Recente recensies

4.0
team kappers
27 juli 2023

heerlijke broodjes en soepjes

Nikki
21 juni 2023

Deze keer laten bezorgen om een specifieke tijd i.p.v. zo snel mogelijk. Het eten kwam 20min later dan verwacht en ik kreeg de indruk dat het meteen na bestellen of eerder bereid was i.p.v. vóór de bezorging. De brie sandwich was namelijk enorm taai. Daarnaast had ik een grote iced caramel latte besteld (waar je extra voor betaald) en de beker kwam halfvol aan waar ik voorheen altijd volle bekers ontving. Ook werd ik gebeld door de bezorgster met de melding dat ze beneden stond. Ik gaf aan dat ik op de intercom zou kijken en de deur open zou doen maar kwam er achter dat ze al bij de liften stond. Ik heb haar moeten instrueren welke verdieping ze moest hebben terwijl dit vrij duidelijk aangegeven staat. Mijn vermoeden is dat ze hoopte dat ik naar beneden zou komen. Al met al teleurstellende ervaring. Ik was voorheen erg enthousiast over Douwe Egberts Café Eindhoven maar door de laatste twee ervaringen ben ik dat helaas niet meer.

Annet
18 juni 2023

Het ontbijt was zo uitgebreid dat het niet alleen een vaderdag ontbijt was maar ook een vaderdag lunch!

Krystle-Ann Hodge
17 juni 2023

Pannenkoeken waren heeerrlijkk! Croissant met ham en kaas was warm en smaakte ook super. Berzorging duurde iets later maar was persoonlijk helemaal geen probleem. Genoeg toppings erbij gekregen. Alles was top! :)

Kaya
17 juni 2023

Hele goede klantenservice, aardige medewerker telefonisch gesproken. Koekje die ik als goedmakertje had gekregen was verrukkelijk. Jammer dat de appeltaart onsmakelijk was. Brownie niet slecht. IJskoffie wel lekker maar zat geen suiker in heb het zelf moeten oplossen erin.

Krystle-Ann Hodge
15 juni 2023

Was echt super heerlijk!! Ook was het heel netjes en warm bezorgd. Ik zal zeker nog een keer bestellen! :)

Nikki
11 juni 2023

Het eten was zoals voorheen goed maar bij onze bezorging waren ze vergeten de sausjes en de rucola toe te voegen. Na een telefoontje werd er een nalevering gedaan en heb ik een bon gekregen voor een gratis drankje. Top, alleen jammer dat we alsnog Ă©Ă©n sausje miste. Daar ga ik natuurlijk niet nog een keer voor bellen maar het was wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nikki
6 juni 2023

Heerlijk broodje beenham en brie, frambozen bosbessen muffin en iced latte gekregen van een super vriendelijk, hartelijke bezorgster. En dat in minder dan 30min na de bestelling en voor een goede prijs. Geweldige ervaring, 10/10, de volgende keer bestel ik weer bij Douwe Egberts Café!